Home > Kunst > Finnisage 'Allusion'
Kunst
Finnisage 'Allusion'

De geometrische illustraties van grafisch ontwerper Dennis de Groot zijn nog enkele dagen te bewonderen bij Cafe 16cc. Aanstaande zaterdag (25 februari) zal de finnisage van de 'Allusion' expositie plaatsvinden, waarbij Dennis aanwezig zal zijn om de geometrische vormen uit zijn boek Bare Essentials en de filmposters die geïnspireerd zijn door vier filmische meesterwerken toe te lichten.

'Allusion' vervolgt Dennis de Groot’s verkenning tussen herkenning en detail in zijn werk. Geïnspireerd door vier filmische meesterwerken, geeft hij zijn unieke interpretatie van elke film met behulp van zijn geometrische illustratie stijl.

Dennis de Groot (Waalwijk, 1982) woont in Amsterdam en werkt als freelance grafisch ontwerper en illustrator. Daarnaast is hij actief binnen verschillende disciplines. Als fotograaf legt hij sinds 2006 zijn dagelijks leven vast op zijn fotoblog en is hij geregeld te vinden in het Amsterdamse nachtleven. Als VJ stond hij als resident in Paradiso, De Effenaar en op verschillende festivals en club avonden, waar hij tevens ook regelmatig te vinden is als DJ.

Finnisage 'Allusion' - Dennis de Groot
Zaterdag 25 februari 2012
16:00 - 19:00
De toegang is gratis

2012-02-24
Filmagenda